top of page

M.Neko Sushi & Asian åpnet offisielt


M.Neko Sushi & Asian Dining åpnet dørene den 19. september 2019. Restauranten ligger på Lillehammer Tårn i Brubakken 2 der alle er hjertelig velkommen for en ny smaksopplevelse.


En vakker trebygning i utkanten av sentrum. Med gulv til tak-vinduer er restauranten lyst på dagtid og glitrende om natten, og befinner seg i første etasjen av tårnet.


M.Neko Sushi & Asian Dining har blitt inspirert av lykke katten, Maneki Neko. En japansk lykke katt med en vinkende hånd som skal tiltrekke seg lykke og glede til sin eier. Interiøret har blitt innredet for å presentere den koselige atmosfæren og minnet om en reise til Østen.

Vi har satt sammen en meny med mange nye smaker. Blant annet vil du finne et stort utvalg av forskjellige nigiri biter, ulike maki ruller og ikke minst sashimi. Ved siden av sushi vil du også kunne få smake på forretter og varmretter fra ulike deler av Asia.«Takket være de gode tilbakemeldingene vi har fått fra alle våre kunder gjennom vår take-away restaurant, Japan sushi AS, har vi vært stolt av å kunne åpne M.Neko Sushi & Asian Dining. Her har vi opptil 42 komfortable sitteplasser som gjestene kan sitte igjen å nyte maten. Kokkene våre har jobbet hardt med å sette sammen menyen som vi håper vil bringe matglede hos alle våre kunder.» sier Quan Pham, eieren.


Ved reservering av bord kan det lett gjøres ved å trykke innom hjemmesiden vår www.mneko.no. Her vil du også kunne finne menyen vår.


M.Neko Sushi & Asian Dining

Brubakken 2, 2615 Lillehammer

Telefonnummer: 61 21 21 50

E-post: post@mneko.no

182 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page