top of page

Når inspirasjonen møter sterk vilje

Har du noen gang hørt om legenden av den hellige katten, Maneki Neko som kan oppfylle dine ønsker? Restauranten vår har fått navnet etter denne katten, som har en vakker historie i den Japanske kulturen.


Når inspirasjonen møter sterk vilje

Det er alltid historier bak alt; For oss er historien om den heldige katten som heter Maneki i legenden ved Gotokuji tempelet som ligger Japan, inspirasjonen til navnet på restauranten. Maneki er symbolet på flaks i Japanske kulturen, bokstaven M som vi valgte, står også for det mirakel at alle oppstart alltid håper på.


Bildet av en katt med en vinkende hånd representerer vår forpliktelse til vennlighet og oppriktighet fra utvalg av materialer til prosesseringsstadiet for å beholde den opprinnelige smaken av asiatisk mat rett på den andre siden av jorden.Hvis du liker å reise og liker å holde minner fra historier og bilder, kom med oss ​​for å se hvordan kokken redder sine bedårende kulturer av mat.M.Neko Sushi & Asian Dining (Vi åpner i løpet av Juli, 2019) Adress: Brubakken 8, 2615 Lillehammer Epost: post@mneko.no

98 views2 comments

Recent Posts

See All

2 kommenttia


M.Neko
M.Neko
22. syysk. 2019

se vår meny her www.mneko.no/meny Vi anbefaler våre makirolls

Tykkää

Gleder meg til å prøve, hva anbefales ?

Tykkää
bottom of page